Campanie Mesopotamia – Cafea Gratuit

SECTIUNEA 1. ORGANIZATORUL CAMPANIEI

Organizatorul Campaniei ” Cafea Gratuit” (denumit in continuare„ campanie ”) este Mesopotamia România, cu sediul în com. Scheia, str. Poligonului, nr. 21, jud. Suceava. – Set-Corporation SRL. Campania se va derula conform prevederilor prezentului Regulament, (denumit in continuare „Regulament”) care este obligatoriu pentru toti participantii. Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica sau schimba regulamentul, cu obligatia de a anunta publicul in mod oficial, in aceeasi maniera in care a fost facuta si informarea initiala.

SECTIUNEA 2. LOCUL SI DURATA DESFASURARII CAMPANIEI

Campania se va desfășura în perioada 1 aprilie – 30 aprilie 2023  în toate restaurantele Mesopotamia ce au și Meso’s Sweet Corner.

SECTIUNEA 3. DREPTURI SI CONDITIILE DE PARTICIPARE

Campania este accesibilă tuturor persoanelor fizice, indiferent de nationalitate, domiciliu, rasa, sex sau religie, care respecta conditiile prezentului regulament si care urmeaza indicatiile prezente in acest Regulament pentru a-si valida participarea.

SECTIUNEA 4. MECANISMUL CAMPANIEI

Clienții vor afla de campanie în restaurantele Mesopotamia, de pe paginele de social media, google, ecrane digitale. Clienții Mesopotamia pot profita de ofertă în perioada 1 aprilie – 30 aprilie 2023, astfel:

1. Vino în unul din restaurantele Mesopotamia.

2. Cumpără de minim 10 lei pe același bon fiscal.

3. Primești în mod gratuit o cafea la alegere: espresso (scurt, lung, macchiato, decaffeinato, ristretto) sau cappuccino.

SECTIUNEA 5. Oferta CAMPANIEI

Se va acorda în mod gratuit o cafea la alegere: espresso (scurt, lung, macchiato, decaffeinato, ristretto) sau cappuccino.

SECTIUNEA 6. INCETAREA CAMPANIEI

Această campanie va inceta de drept la data de 30 aprilie 2023 – ora 12:30. Campania poate inceta si inainte de termen, numai în cazul producerii unui eveniment de forta majora – de natura a face imposibila derularea.

SECTIUNEA 7. LITIGII

In cazul unor litigii aparute intre Mesopotamia Romania si participantii la campanie, acestea vor fi solutionate pe cale amiabila.