Campanie Mesopotamia – Cafea Gratuit

SECTIUNEA 1. ORGANIZATORUL CAMPANIEI

Organizatorul Campaniei ” Cafea Gratuit” (denumit in continuare„ campanie ”) este Mesopotamia România, cu sediul în com. Scheia, str. Poligonului, nr. 21, jud. Suceava. – Set-Corporation SRL. Campania se va derula conform prevederilor prezentului Regulament, (denumit in continuare „Regulament”) care este obligatoriu pentru toti participantii. Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica sau schimba regulamentul, cu obligatia de a anunta publicul in mod oficial, in aceeasi maniera in care a fost facuta si informarea initiala.

SECTIUNEA 2. LOCUL SI DURATA DESFASURARII CAMPANIEI

Campania se va desfășura din perioada 1 februarie în limita stocului disponbil,  în toate restaurantele Mesopotamia ce au și Meso’s Sweet Corner. 

SECTIUNEA 3. DREPTURI SI CONDITIILE DE PARTICIPARE

Campania este accesibilă tuturor persoanelor fizice, indiferent de nationalitate, domiciliu, rasa, sex sau religie, care respecta conditiile prezentului regulament si care urmeaza indicatiile prezente in acest Regulament pentru a-si valida participarea.

SECTIUNEA 4. MECANISMUL CAMPANIEI

Clienții vor afla de campanie în restaurantele Mesopotamia, de pe paginele de social media, google, ecrane digitale. Clienții Mesopotamia pot profita din 1 februarie în limita stocului disponbil, astfel:

1. Vino în unul din restaurantele Mesopotamia până la ora 12.00

2. Cumpără de minim 20 lei pe același bon fiscal.

3. Primești în mod gratuit o cafea la alegere: espresso (scurt, lung, macchiato), caffe latte, ristretto sau cappuccino.

SECTIUNEA 5. Oferta CAMPANIEI

Pentru fiecare comandă de minim 20 de lei, plasată până în ora 12.00, clienții vor primi o cafea gratuită la alegere. Sortimentele disponibile sunt: espresso scurt, espresso lung, espresso macchiato, ristretto, caffe latte sau cappuccino.

SECTIUNEA 6. INCETAREA CAMPANIEI

Această campanie va inceta în momentul epuizării stocului disponibil pe locație. Campania poate inceta si inainte de termen, numai în cazul producerii unui eveniment de forta majora – de natura a face imposibila derularea.

SECTIUNEA 7. LITIGII

In cazul unor litigii aparute intre Mesopotamia Romania si participantii la campanie, acestea vor fi solutionate pe cale amiabila.